Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Horváth Kinga blogja

Álmok

Horváth Kinga · 7 hónapja
Sziasztok!
Ma furcsát álmodtam, de szerintem ez mindenkivel előfordult. Írjátok meg megjegyzésben, hogy mikor és mit álmodtatok legutóbb, illetve hogy milyen érzéssel keltetek fel.

Az én álmom:
Vonattal utaztam az apukámmal meg a tesómmal, valószínűleg Budapestre, de olyan helyen, ahol nincs is sín. A papám házánál szálltunk le, de először fennmaradtam a vnaton, aztán újra felnéztem,és sikerült leszállnom jó helyen. Miközben uzaztunk, valahogy csatlakoztam a wifire (passz, hogy hogyan....) és felhívott viberen egy "Esztergomi Gréta" nevű ember. Nem vettem fel, de visszahívtam, azt meg ő nem vette fel, ezért írtam neki, mert azt hittem, hogy ő Gréta, az edzőtársam, miközben jól tudom, hogy neki más a vezetékneve… (Szeretnék elnézést kérni minden "Esztergomi Grétától") Fura dolgokat írogattunk, idézem:
     Gréta: Hello!
     Én: Van Cortez!!!!! (Itt a wifire gondoltam…… Cortez egy                     könyvszereplő)
     Gréta: Tudom. Nekem is

Ekkor felnéztem, és megláttam Grétát, pedig fogalmam sem volt, hogy hogyan néz ki, mert még profilképe sem volt, de valehogy megérezzem, hoy az ő…… De ekkor kellett leszállni, és miután leszálltam, fel is ébredtem.
Írjátok meg az álmotokat megjegyzésben!
Kinga❤
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Horváth Kinga
Horváth Kinga vagyok. Üdvözöllek a blogomon, remélem, hogy tetszik neked. A mindennapi életemről írok. Örülök, hogy velem tartasz a továbbiakban is!